Press Esc to close

Vaša korpa

 x 
Korpa je prazna
Home

QHRS Joy & memory protector - antidepresiv

QHRS Joy & memory protector - antidepresiv je dvostrani lični zaštitnik koji ima tri osnovne funkcije.

To je lični uređaj koji štiti od svih vrsta elektromagnetnih zračenja :

  • Podzemnih vodenih tokova
  • Kosmičkog zračenja ( Hartmanova i Kerijeva globalna mreža )
  • Elektromagnetnoih zračenja koja dolaze iz dalekovoda,nosača gradske mreže, transformatorskih stanica, antena, električnih aparata ...itd.

Pravi balans bioenergije u organizmu.

Pozitivno deluje na centralni nervni sistem odnosno na:mozak, hipotalamus, neurone, neurotransmitere (podstičući prirodno lučenje serotonina), hipofizu, epifizu, hormone, psihu, koncentraciju..  Smanjuje depresiju ,nervozu,glavobolju i migrenu te odumiranje moždanih ćelija..Reguliše problem sna i spavanja i pomaže pri lečenju epilepsije.

Rok trajanja: neograničen, do fizičkog uništenja.    
                             
Način upotrebe :Nosi se oko vrata kao medaljon , obešen oko vrata u visini srca. Strana sa sitnim lavirintom se nosi ka spolja, a strana sa krupnim lavirintom se nosi ka unutra. Uveče se stavlja ispod čaršafa u visini donjeg dela leđa sa sitnim lavirintom okrenutim prema podu . Prazni se jedanput u toku dana 3 minuta ispod mlaza hladne vode.

VAŽNA NAPOMENA: QHRS Joy & memory protector - antidepresiv NIJE NAKIT I NE SME GA KORISTITI DRUGA OSOBA JER JE NA BAZI KRISTALA I TO JE LIČNI ZAŠTITNIK. OSOBE KOJE IMAJU UGRAĐEN PEJSMEJKER NE SMEJU GA KORISTITI .

Cena:

  1. Cena za NE-registrovanog kupca:   16.000 din.
  2. Cena za Registrovanog kupca:       12.000 din.