Press Esc to close

Vaša korpa

 x 
Korpa je prazna
HomeProizvodiPrirodni proizvodi

Prirodni proizvodi

"QHRS SEPTASOL -MORSKE KAPI" su najbolji prirodni "DETOX" . Detoksikuju i čiste krv od organskih toksina i svih vrsta mikroorganizama i tako su najbolja pomoć bubrezima i jetri u filtriranju i čišćenju krvi , a imunološkom sistemu u obračunu sa mikroorganizmima . Uvek prisutni organski toksini u krvi su urea i mokraćna kiselina. To su produkti normalnog i zdravog metabolizma u 50 milijardi ćelija vašeg tela, a povremeno mogu biti i dodatno povećani usled postojeće tihe ili akutne infekcije izazvane prodorom mikroorganizama u krv, a to su : bakterije, virusi , mikroplazme , gljivice i protozoe.

Detaljnije...

QHRS  SEPTASOL  KAPI  je sredstvo za dezinfekciju široke primene dobijen iz prirodne sirovine (morska so) . Sadrži aktivnu supstancu sa nascentnim kiseonikom (jaki oksidans) koja deluje mikrobiocidno na gram-pozitivne i gram-negativne bakterije , gljivice , alge, spore i mnoge viruse. Poseduje dobre osobine vlaženja i penetracije što omogućava brzo delovanje , jer prolazeći  kroz opnu mikroorganizma efikasno razgrađuje protoplazmu ćelije i enzimatski sistem disanja .

Detaljnije...

Univerzalna biljna vitaminska krema (MELEM)

Iskustva brojnih korisnika pokazuju da krema pomaže kod sledećih tegoba: upale, alergije, herpesi, bronhitis, reumatske tegobe na kičmi i zglobovima, hemoroidi, tegobe u stomačnoj šupljini (bolovi u debelom crevu, čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu, prostata, jajnici, ranica na grlići materice), povišena temperatura, psorijaza, akne, ekcemi, proširene vene, upale uha i grla, konjuktivitis, diptrije, opstipacija, dijabetes, gljivične infekcije.

Detaljnije...

Predstavlja simbiotsku zajednicu kvasaca i drugih mikroorganizama bogatu...

Kombuha-tečnost prestavlja simbiotsku zajednicu kvasaca i drugih mikroorganizama bogatu fermentima (enzimima).

Detaljnije...