Press Esc to close

Vaša korpa

 x 
Korpa je prazna
HomeProizvodiNano čip tehnologija

Nano čip tehnologija

QHRS Joy & memory protector - antidepresiv je dvostrani lični zaštitnik koji ima tri osnovne funkcije.

Detaljnije...

Napravljen je od nano kristala cinka, kalaja, bakra, molibdena, hroma, selena, srebra i kobalta,pa je izvor dela mikroelemenata potrebnih telu,koji se po potrebi apsorbuju preko kože.

Detaljnije...

 Neutralizator štetnosti cigareta

Jedini na svetu smanjuje: intenzitet mirisa dima i opušaka; nadražaj u grlu, kašalj; otrovni nikotin za 16%, CO za 21%, SO2 za 17%, NO za 3%; nervozu pri uzdržavanju od pušenja; zavisnost od nikotina. Pomaže kod smanjenja broja popušenih cigareta i odvikavanja od pušenja i zavisnosti od nikotina.

Detaljnije...

QHRS ENERGOCHIP KARTICA omogućava energizaciju i povećanje aktivnosti obične pitke vode iznad svojstava koje imaju najkvalitetniji prirodni izvori . Izvorska pitka voda je u proseku energizo-vana od 30-45 % , a voda obrađena QHRS ENERGOCHIP KARTICOM u staklenom bokalu  94 %.

Detaljnije...

QHRS BIOTERAPEUT je blago terapeutsko sredstvo i uklanja sve vrste bolova bez bilo kakvih štetnih propratnih pojava i potpuno je neškodljiv.

Princip rada: QHRS BIOTERAPEUT deluje protivupalno polarizovanim magnetnim poljem zračeći pozitivnu energiju na ćelije koje su depolarizovane usled prehlade, udaraca, nagnječenja, ranjavanja, operativnog zhvata ili stresne situacije.

Detaljnije...

QHRS BIOTERAPEUT PLOČA je najsavremeniji oblik kristaloterapije i deluje tako što metalna rešetka u nano kristalima metala koji su naneseni na ploču stvara plus polarizovano magnetno polje koje emituje blagotvornu energiju na ćelije koje su depolarizovane usled: prehlade, udarca, nagnječenja, ranjavanja, operativnog zahvata, stresne situacije , spavanja i rada na mestu koje je izloženo štetnom zračenju i dovodi do energetskog balansa u organizmu tretirane osobe.

Detaljnije...

QHRS ERITROCHIP stvara energiju pomoću BioG-čipa i usmerava je na stvaranje krvi. Gvoždje je sastavni deo hemoglobina, koji se nalazi u eritrocitima.

Detaljnije...

Pomoću ugrađenog držača zakači se na ušnu školjku i svojim energetskim poljem, dobijenim delovanjem magnetske sile na metalne kristale, stimuliše rad svih 120 akupunkturnih tačaka, neprestano održava tok energije i omogućava potpunu ravnotežu u organizmu.

Detaljnije...

QHRS ANTIMIKROBNI SISTEM je uređaj kvantne medicine kojipoljem deluje na patogene viruse bakterije i gljivice. Sastoji se od tri ploče na kojima su po određenom proračunu po konstruisanoj spirali postavljeni čipovi napravljeni od nano kristala metala.Sastoji se od 3 ploče:

Detaljnije...

Pravi balans bioenergije u organizmu. To je dvostrani lični zaštitnik koji štiti od svih vrsta elektromagnetnih zračenja:

Detaljnije...

Dvostrani medaljon koji pozitivno deluje na: sve ćelije u telu i DNK u njima, metabolizam (izmenu materija), krv, hemoglobin, krvne pločice, koštanu srž, kosti, zglobove, hrskavicu, mišiće i tetive, hipofizu, tiroidnu žlezdu, timus i nadbubreže žlezde, te na ženske i muške polne žlezde.

Detaljnije...

Neutralizator štetnog elektromagnetskog zračenja

Radi na principu promene polariteta elektromegnetskog zračenja koje postiže pomoću metalnih kristala ugrađenih u staze gravure antene specificnog titrajnog kruga.

Detaljnije...

QHRS BIOPIRAMIDA - ZAŠTITITE ŽIVOTNI PROSTOR - OZDRAVITE SEBE !!!

Štetna zračenja deluju na ljudski organizam iritirajući metabolizam i normalan rad ćelija, pa su na taj način generatori bolesnih stanja i tegoba. Ne postoji prostor u kome čovek radi, živi ili spava, a da nema štetnih zračenja a to su najopasnija mesta jer se na njima čovek najduže zadržava. S obzirom da ne možemo da ih svesno uočimo, navodimo neke od simptoma pomoću kojih ih možete prepoznati:

Detaljnije...