Press Esc to close

Vaša korpa

 x 
Korpa je prazna
Home

QHRS Power cardio protector - biosnaga

Pravi balans bioenergije u organizmu. To je dvostrani lični zaštitnik koji štiti od svih vrsta elektromagnetnih zračenja:

  • Podzemnih vodenih tokova
  • Kosmičkog zračenja ( Hartmanova i Kerijeva globalna mreža )
  • Elektromagnetnoih zračenja koja dolaze iz dalekovoda,nosača gradske mreže, transformatorskih stanica, Antena, električnih aparata ...itd.

Dvostrani medaljon koji potpuno balansira energiju u organizmu što je vrlo bitno za održavanje dobrog zdravstvenog stanja,pojačava fizičku izdržljivost za oko 40% te smanjuje umor i hronični umor. Pozitivno deluje na: srce i krv,pluća i bronhije,tiroidu i timus,jetru,pancreas i slezinu,rad srca i cirkulaciju, Reguliše krvni pritisak, pomaže u oporavku nakon infarkta,pri lečenju upale pluća i tuberkuloze kao i kod žutice i hepatitisa tipa A. Preporučuje se sportistima radi postizanja vrhunskih rezultata,svima radi održavanja nivoa bioenergije u organizmu,te osobama koje su u toku dana izložene velikim opterećenjima. ROK TRAJANJA :neograničen,do fizičkog uništenja.

Način upotrebe :Nosi se oko vrata kao medaljon , u visini srca. Strana sa sitnim lavirintom se nosi  ka spolja, a strana sa  nazubljenim okvirom  se nosi do tela. Uveče se stavlja ispod čaršava u visini donjeg dela leđa sa sitnim lavirintom okrenutim prema podu . Prazni se jedanput u toku dana 3 minuta ispod mlaza hladne vode.

VAŽNA NAPOMENA : QHRS Power cardio protector - biosnaga NIJE NAKIT I NE SME GA KORISTITI DRUGA OSOBA JER JE NAPRAVLJEN OD NANO  KRISTALA METALA I TO JE LIČNI ZAŠTITNIK . OSOBE KOJE IMAJU UGRAĐEN PEJSMEJKER NE SMEJU GA KORISTITI.

U Institutu BION u Ljubljani je izvršeno testiranje biopolja na kontrolnoj i eksperimentalnoj grupi i utvrđeno je pozitivno delovanje na: endokrini sistem, urogenitalni sistem, probavni trakt , pankreas , mišićni sistem, snagu moždane cirkulacije, hipofizu , disajni sistem, probavni sistem, energiju srčanog mišića.  Mnogo opširnije možete pročitati u delu sajta ANALIZE I CERTIFIKATI.

Cena:

  1. Cena za NE-registrovanog kupca:   16.000 din.
  2. Cena za Registrovanog kupca:       12.000 din.