Press Esc to close

Vaša korpa

 x 
Korpa je prazna
Home

QHRS Auricular earrings

Pomoću klipse se kači na ušnu školjku i svojim energetskim poljem, dobijenim delovanjem magnetne sile na metalne kristale, stimuliše rad  120 akupunkturnih tačaka na uhu stalno održavajući protok energije i dovodeći do potpunog balansa u organizmu. Rezultat tog delovanja je da su svi meridijani i svi organi uravnoteženi te da se tegobe i hronične bolesti povlače,,a stalnim nošenjem naušnice je na minimum smanjena mogućnost nastajanja novih bolesti ili recidiva starih.

Iskustva brojnih korisnika pokazuju da pomaže kod sledećih stanja  reuma, išijas, lumbago, astma, bronhitis, alergija, glavobolja, sinusitis, prehlada, impotencija, želja za pušenjem, alkoholom i drogom, kao i da pojačava volju, koncentraciju, vitalnost, dobro raspoloženje i imunitet. Održava Vaše zdravlje stabilnim i dugotrajnim.Mogu je koristiti svi stariji od tri godine.Nositi tri sata na jednom pa staviti tri sata na drugo uho.

U Institutu BION u Ljubljani je izvršeno testiranje biopolja na kontrolnoj i eksperimentalnoj grupi i utvrđeno je pozitivno delovanje na  : endokrini sistem, urogenitalni sistem, probavni trakt , pankreas , mišićni sistem, snagu moždane cirkulacije, hipofizu , disajni sistem, probavni sistem, energiju srčanog mišića.  Mnogo opširnije možete pročitati u delu sajta ANALIZE I CERTIFIKATI.  

Cena:

  1. Cena za NE-registrovanog kupca:   6.000 din.
  2. Cena za Registrovanog kupca:       4.500 din.