Press Esc to close

Vaša korpa

 x 
Korpa je prazna
Home

QHRS Biopiramida

QHRS BIOPIRAMIDA - ZAŠTITITE ŽIVOTNI PROSTOR - OZDRAVITE SEBE !!!

Štetna zračenja deluju na ljudski organizam iritirajući metabolizam i normalan rad ćelija, pa su na taj način generatori bolesnih stanja i tegoba. Ne postoji prostor u kome čovek radi, živi ili spava, a da nema štetnih zračenja a to su najopasnija mesta jer se na njima čovek najduže zadržava. S obzirom da ne možemo da ih svesno uočimo, navodimo neke od simptoma pomoću kojih ih možete prepoznati: NA RADNOM MESTU: nelagodan osećaj, teško disanje, nervoza, brzo umaranje, glavobolja, smetnje srčanog rada, oscilacije krvnog pritiska; potreba za kafom ili cigaretom da se održi potreban ritam rada, posezanje za tabletama, sklonost bežanju sa radnog mesta iz neobjašnjivog razloga; kod osetljivih osoba nežne konstitucije dolazi do vrtoglavice, ponekad i do gubitka svesti, čestih mučnina i povraćanja; s posla se uz normalan ritam rada odlazi potpuno iscrpljen, razdražen. ZA VREME SPAVANJA: nemiran, isprekidan i loš san, stenjanje, teško disanje, iako ste umorni pri leganju nikako ne možete da zaspite, dižete se umorniji nego kada ste legli; grčevi ili hladnoća u udovima, trnci i ukočenost, smetnje srčanog ritma, noćne oscilacije krvnog pritiska. NAJČEŠĆI IZVORI: dalekovodi, transformatorske stanice, radio, televizijski i mobilni odašiljači, radarski uređaji, kućni aparati, bežični telefoni i mobilni, kompjuterski monitori, TV prijemnici, mikrotalasne rerne, halogena rasveta, podzemni vodeni tokovi, ultraljubičasto, radioaktivno, rendgesko zračenje , wi-fi ruteri.

QHRS BIOPIRAMIDA je po dimenzijama 2000 puta umanjena Keopsova piramida iz drevnog Egipta, dimenzija 11,5 x 11,5 x 7,5 cm. Napravljena je od prirodnog keramičkog materijala sa metalnim ukomponovanim kristalnim zrncima koja imitiraju oblogu piramide koja danas postoji samo u podnožju piramide. U unutrašnjosti se nalazi keramički kvadar ispunjen kristalima kvarca i crnog turmalina i na vrhu zatvoren nano čipom. Tom konstrukcijom omogućeno je da plus polarizovano polje koja se stvara u unutrašnjosti piramide na 2/3 visine od baze , izvede na njen vrh i emituje u prostor oko piramide. Kristali kvarca i crnog turmalina deluju kao absorberi minus polariteta iz prostora , nano chip deluje kao polarizator i pretvarač minus polariteta u plus i pojačivač energije i zato je snaga zračenja vrlo velika i adekvatna je običnom kartonskom modelu 20 x 20 x 14m kao, i običnom keramičkom modelu dimenzija 5 x 5 x 2,6 m sa napomenom da obični modeli imaju isključivo pozitivno energetsko delovanje unutar piramide na 2/3 njene visine od baze. Keopsova piramida nikada nije bila grobnica, a njena prava namena tek se naslućuje. Može se uspešno koristiti da :

1. Emituje pozitivnu energiju u prostor oko piramide u poluprečniku od 10m, i u visinu 4,2m,

2. U prostoru koji štiti (300m2 ) neutrališe štetno zračenje podzemnih voda, svih električnih uređaja,poremećenog Zemljinog magnetizma, Hartmanove i Kerijeve globalne mreže i neidentifikovanih nepovoljnih energija, kao i elektromagnetna zračenja koja dolaze od npr. dalekovoda, transformatora, wi-fi-ja, električnih uređaja i aparata izvan prostora zaštite.

3. Pomaže u zdravstvenoj terapiji, kod učenja, razmišljanja, meditacije, povećava koncentraciju, delovanje misli, želja, pažnje, ljubavi …

4. Zračenje pozitivne energije bez vrha koristi se direktno za energizovanje ljudskog tela i pomaže pri zdravstvenoj terapiji

NAPOMENA: radiestezijskim ispitivanjem utvrđeno je da štiti prostor od 25m u poluprečniku ako se postavi na kritičnu tačku koju prethodno odredi radietezista i usmeri se tako što je natpis (logotip) okrenut ka severu. Ako se postavi bilo gde u prostoru sa logom prema Severu onda štiti min 10m u poluprečniku i kroz zidove. Potrebno je na mesec dana izneti na Sunce 3 sata, skinuti poklopac i ona će se sama isprazniti i napuniti i biti spremna za 100% zaštitu. Sertifikovana je od strane Instituta za bioelektromagnetiku i novu biologiju - BION – iz EU . Isptivanja na ljudima su pokazala da polje koje obrazuje : povećava urešenost u ćelijama, deluje na molecule vode u telu ,smanjuje stres , povećava protok krvi kroz krvne sudove , smanjuje spektar srčanih intervala neophodnih za održavanje unutrašnje ravnoteže , produbljuje disanje . Izmerena je frekvencija polja biopiramide i ona iznosi 7,83 Hz – Alfa stanje – Šumanova rezonanca a to je frekvencija koja idealno odgovara ljudskim ćelijama

ROK UPOTREBE: NEOGRANIČEN DO FIZIČKOG UNIŠTENJA
Način upotrebe: QHRS BIOPIRAMIDA se postavlja na pod u stambenom ili poslovnom prostoru a stranu na kojoj je odštampan logotip QUANTHOLREG, treba okrenuti prema Severu uz pomoć kompasa.
Napomena: potrebno je u prvih mesec dana na nedelju dana izneti QHRS BIOPIRAMIDU direktno na Sunce 3 sata, sa otvorenim poklopcem. Posle toga je dovoljno izneti jedanput mesečno da stoji napolju izložena sunčevom svetlu 3 sata . QHRS BIOPIRAMIDA funkcioniše i kada joj je izgrebana neka spoljna stranica ili je okrznut ćošak. Ne preporučujemo pražnjenje biopiramide pod mlazom vode.

Cena:

  1. Cena za NE-registrovanog kupca:   40.000 din.
  2. Cena za Registrovanog kupca:       30.000 din.

 

 
 
 
 

 

 

 

 
 
Slični proizvodi: QHRS Mobičip »